!!! DALŠÍ MOŽNOST POMOCI KAČENCE !!!

13.10.2019 16:53
!!! POMOC KAČENCE !!!
 
Forma pomoci: Zakoupení produktů švýcarské bylinné firmy JUST, NAHRIN ode mně, jako Odborného poradce firmy, kdy 20% z částky přepošlu na Kačenky transparentní účet v poznámce se jménem kupujícího - pro pořádek.
Produkty, které u mě Radka Podrázská zakoupíte, podpoříte léčbu Kačenky. Stačí napsat do soukromé zprávy poznámku: 20% Kačka a napsat svou objednávku. Ráda poradím, není problém osobní či telefonní konzultace. V dosahu /Praha a blízké okolí/ samozřejmě i produkty předvedu. Možu i poslat přes zásilkovnu, kamkoli v ČR, kde by cena za dopravdu vyšla 65 Kč navíc, když by i s pojištěním měla být cena vyšší - to doplatím já.
 
 
  • z každého prodaného produktu pošlu Kačence 20 % na její účet a následné rehabilitace a jiné potřeby pro zlepšení jejího zdravotního stavu, viz. výše.
  • pro více informací mě kontaktujte do zprávy na FB, či na email ji.na@seznam.cz
  • jiná forma pomoci, lze přispět rovnou na Kačenky transparentní účet číslo: 115-0512490277/0100 nebo na účet pod záštitou Asociace dětí s DMO č: 2000839286 / 2010.
  • více info o Kačence na: www.katerina-podrazska.webnode.cz či komunita na FB: Sbírka víček pro Kačenku, Aukce pro Kačenku.
Z CELÉHO SRDCE DĚKUJEME VŠEM, KDO NÁM JAKKOLI POMOHOU, BUDEME MOC RÁDI I ZASDÍLENÍ.
RODIČE KAČENKY